2023 ŞANS İLE GELİYOR!

Geçtiğimiz birkaç yılın acısını çıkaracağımız bir sene bizi bekliyor. İstisnasız her burç kariyer, aşk, aile ve finans konularında refaha çıkıyor. Planlarınızı ve hedeflerinizi belirlerken bilin ki bu yıl şans insanlıktan yana!

Koç: Sizi sevenlerin hayatlarına mutluluk getireceksiniz. Ocak ayının ortalarında ise ekonomik gelişiminiz başlıyor. Öğrenciler yurtdışında yüksek öğrenime devam edebilir. Her anlamda işler sizin için kolaylaşmaya başlayacak.

Boğa: Biraz fazla çalışmanız gerekse de çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Bu yıl harcamalarınızda ipin ucunu kaçırsanız da maddi zorluklar size uğramıyor. Kasım ve aralıkta çok yönlülüğünüzü geliştirebileceğiniz fırsatlar var.

İkizler: 2023’ün en şanslı burçlarındansınız. Ocak ortalarında gezegenler servetinizi güçlendirmek için iş birliğine giriyor. Nisan sonlarına doğru maddi refaha kavuşabilirsiniz. Bu sene aceleci kararlar vermekten kaçının.

Yengeç: Bu sene finansal refahın tadını çıkarmayı bekleyebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ile ilgileniyorsanız çabalamaya devam edin çünkü size iyi getirileri olabilir. Romantik ilişkilerinizde biraz gerginlik olabilir. Yine de sevdiğiniz kişinin kalbini, kendinize özgü bir tarzda kazanabilirsiniz.

Aslan: Akademik ilerlemelerinizin yanında finansal durumunuzda da içinizi rahatlatacak gelişmeler olabilir. Nisan ayında alacağınız kararları ertelemeniz, mayıs ve ağustos arasında büyük bir iş yapmaktan kaçınmanız yararınıza olur.

Başak: Yılın ilk ayında beklenmedik mutluluklar yaşayabilirsiniz. Kendinize ve şansınıza güvenirseniz mutluluk hem iş hayatınızda hem aşk hayatınızda sizinle olacak.

Terazi: Yılın en şanslı ikinci burcu! Ocak ayı itibariyle istediğiniz o evi ya da arabayı alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Ancak hem kariyer hem ilişki anlamında teste tabi tutulacağınız bir yıl. İşinizde çaba sarfeder ilişkinizde sadık kalırsanız, iki tarafta da mutluluk garanti…

Akrep: Bu yılın şanslı burçlarından… Gezegenler sizi iş hayatında risk almaya ve girişiminizi ileriye taşımaya teşvik ediyor. Jüpiter, kendi çabalarınızla olağanüstü finansal başarılar elde etmenizi sağlayacak.

Yay: Daha cesur davranıp her alanda gücünüzün arttığını hissedebilirsiniz. Seyahat fırsatları var. Nisan ayında kariyerinizle ilgili birtakım engellerle karşılaşsanız da kendi çabalarınızla başarıya ulaşabilirsiniz.

Oğlak: Her konuda en iyi sonuçları elde edeceğiniz bir yıl olabilir. Aileniz genişleyebilir, güzel kazançlar elde edip ev, arsa alabilirsiniz.

Kova: Geçen birkaç ay harcamalarınızda aşırıya kaçmış olabilirsiniz, telaşlanmayın. Ocak ayının ortası itibariyle finansal istikrara kavuşabilirsiniz. Disiplininizi koruyarak çalışacak, yeni iş anlaşmaları yapacak ve yeni kişilerle tanışacaksınız.

Balık: Jüpiter size göz kırparak sizi her türlü sorundan koruyacak. Kariyeriniz, özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili herhangi bir şey… Jüpiter’in desteğiyle başarılı olacaksınız.

Bir cevap yazın