Ant Yapı’nın Eğitime Desteği Devam Ediyor

Geçen yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı ile başlattığımız ‘Ant Yapı & TOG Mimar ve Mühendis Eğitimine Destek Bursu’ projemiz bu yıl da devam ediyor.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlamak amacıyla geçen yıl Toplam Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile başlattığımız ‘Ant Yapı & TOG Mimar ve Mühendis Eğitimine Destek Bursu’ projemiz bu yıl da devam ediyor. Depremden etkilenen mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin eğitimleri aksamasın diye başladığımız projede, yine 100 öğrenciye burs imkânı tanıyoruz.

Deprem sonrası hâlâ zorlu şartlarda eğitimlerine devam eden mimarlık ve mühendislik fakültelerindeki gençlerin eğitim hayatlarını kesintisiz sürdürebilmeleri için oluşturulan burs programı ile 9 ay boyunca öğrencilerin bütçelerine katkı sağlayacağız.

Screenshot

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ ÖNEMLİ

Geçen yıl başlattığımız bu anlamlı projenin, geleceğin mimar ve mühendislerine bir destek olmasının yanı sıra, toplumsal dayanışmanın ve sosyal vatandaşlık bilincinin bir simgesi olduğuna yürekten inanıyoruz.

Eğitimde fırsat eşitliğine büyük önem veren bir kurum olarak, uzun vadeli bir vizyonla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime yatırım yapmanın öneminin bilinciyle, depremden etkilenen öğrencilerin sadece maddi olarak değil, aynı zamanda moral ve motivasyon açısından da desteklenmesi gerektiğine inanıyor ve bu projeyle ülkemizin yarınlarını inşa edecek gençlerimize katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Bir yanıt yazın