ANTHAVEN KOYU’NDA “SUP’ER CUP’IŞALIM MI?” COŞKUSU

Anthaven’de, Radisson Collection Bodrum’un desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin en büyük uluslararası stand up paddle yarışı, su sporları tutkunlarını Bodrum’da bir araya getirerek unutulmaz bir gün yaşattı.

Bodrum’un göz alıcı köşelerinden Aspat’ta yer alan Anthaven, 28 Eylül’de Türkiye’nin ilk ve tek uzun mesafe uluslararası stand up paddle (SUP) yarışına ev sahipliği yaparak adeta bir su sporları şöleni sundu. Naviga ve Haute Boards’un işbirliği ile düzenlenen bu özel etkinlik, SUP sporunun ülkemizde yaygınlaşması ve tanıtılması amacını taşıyan “SUP’er CUP’ışalım mı?” yarışının 10. yılını kutladı.

Son yıllarda popülaritesi giderek artan stand up paddle, farklı yaş ve kategorilerden birçok yerli ve yabancı sporcuyu bir araya getirdi. Bu yıl da yarış, erkekler, kadınlar ve efsaneler kategorilerinde toplamda 202 sporcunun katılımıyla rekor kırarak dikkatleri üzerine çekti. Ekim ayının meme kanseri farkındalık ayı olması dolayısıyla sporcular, Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) yararına bağışta bulunarak sosyal sorumluluk bilincini de etkinlik boyunca taşıdılar.

Günün erken saatlerinde, rengarenk paddle board’larıyla Anthaven Koyu’nu dolduran sporcular, Kahve Dünyası’nın ikramları ve PowerApp DJ performansıyla enerjilerini topladı. Yarış öncesinde denizde hayatını kaybeden denizciler için yapılan saygı duruşunun ardından, Beril Pakakar’ın ısınma hareketleriyle katılımcılar yarışa hazırlandı. 3 kilometrelik parkurda sabah 09:30’da başlayan yarışlarda, kıyasıya mücadeleler yaşandı. Erkekler kategorisinde Berk Yalgın 21 dakika 17 saniye ile birinci olurken, kadınlarda Alkın Bademkıran 24 dakika 55 saniye ile liderliği elde etti. Efsane yarışçıların da mücadele ettiği bu yılki yarışlarda, veteran kategorisinde Hakan Kasırga ve Zuhal Kalınkılıç birinci oldu.

Yarışların ardından katılımcılar, Anthaven kanalında madalyalarını alarak günü hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdi. Manta5 Hydrofiler e-bike SL3 ve BMW X2 Sdrive20i’nin de etkinlik alanında sergilenmesi, hem yarışmacılar hem de misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Ödül töreni ise saat 17:00’de Anthaven Genel Koordinatörü Zeynep Tarhan Koç, Haute Boards Kurucusu Hakan Altunsoy ve Naviga Genel Yayın Yönetmeni Tuba Noyan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışın kazananlarına özel tasarım kupaları takdim edilirken, Power FM DJ’lerinden Geveze esprili sunumuyla günün enerjisini doruğa taşıdı. Ayrıca, Radisson Collection Bodrum’un destekleriyle gerçekleşen organizasyon, PowerApp’in enerjik müzikleri eşliğinde hareketlenerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Anthaven, bu büyük organizasyonla hem Bodrum’un güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serdi hem de su sporlarına olan desteğini bir adım öteye taşıyarak sporculara ve izleyicilere benzersiz bir gün yaşattı.

Bir yanıt yazın